clinica dentara copii Timisoara

Stomatologie Pediatrica

Prin mijloace amuzante, colorate și nedureroase le venim de hac problemelor dentare

CLINICA DENTARA COPII TIMISOARA

Ai grija de cei mici printr-un control la iSmile – clinica dentara copii Timisoara

Vrei o clinica dentara copii Timisoara unde ce mici nu numai ca sunt tratati asa cum trebuie, dar si invata lucruri care sa-i ajute restul vietii cu igiena orala corecta? Ai nimerit perfect, la iSmile, micii pacienti invata din timp tehnicile corecte de periaj si afla cat de important este sa mearga periodic la dentist pentru a preveni problemele dentar. Stim clar ca este datoria noastra sa-i educam pe cei mici si sa-i ghidam prin tot procesul igienei orale adecvate.

Dar poate cea mai importanta lectie pe care o invata un copil in clinica noastra este ca nu trebuie sa-i fie frica. La iSmile oferim tot ce are nevoie cel mic pentru un zambet sanatos:

  • Plomba dentara copii fara dureri 
  • Aparat dentar subtil
  • Aparat dentar personalizabil

Orice problema a copiilor tai se rezolva cu extrema grija si complet fara dureri in cabinetul special amenajat de stomatologie pediatrica!

Toti copiii pleaca cu zambetul pe buze de la iSmile – clinica dentara copii Timisoara

Nu orice medic este pregatit sa practice stomatologia pediatrica, dar la clinica dentara copii Timisoara iSmile, stomatologii nostri pot fi numiti cu adevarat prietenii copiilor! Am fost mereu constienti ca este nevoie de multa rabdare pentru o comunicare pe limba micutilor pacienti. Prioritatea noastra sa-i familiarizam cu mersul la dentist, sa-i scapam de frica de acest cabinet medical.

Daca cel mic se teme totusi de consultatie mai mult decat ar trebui, fii linistit, il vom face mereu sa iasa zambitor din cabinetul iSmile Dental!

Urmărește-ne și pe paginile de Social Media: Facebook și Instagram.

CLINICA DENTARA COPII TIMISOARA

Posibilitate plată în rate

La iSmile Dental nu trebuie să-ți faci griji în privința plății. Acum ai posibilitate de plată în rate.