Aparat dentar Timisoara

Aparat dentar

Un aparat dentar Timisoara cu rezultate excelente pe termen lung este rezultatul direct al tehnologiei avansate pentru corectarea defectelor estetice si functionale pe care o folosim la iSmile. Toate problemele care tin de mobilitatea articulatiei mandibulare si maxilare sunt eliminate complet prin folosirea unui aparat dentar. Pozitia incorecta a dintilor este remediata cu usurinta, iar muscatura gresita este atenuata rapid.

Aparat dentar Timisoara

Întâmpină-ți noul zâmbet cu brațele deschise.

Dantura îți este recunoscătoare atunci când ai grijă de ea și te răsplătește înzecit.

Aparate metalice

Durabil si foarte popular, aparatul dentar metalic este cel mai accesibil dintre modelele existente. Ofera rezultate excelente indiferent de categoria de varsta. Poate fi folosit si ca aparat dentar copii si poate fi personalizat in moduri originale.

Aparate ceramice

Mai usor de ascuns decat un aparat dentar metalic, dar la fel de eficient. Datorita culorii identice cu nuanta dintilor pacientului, aparatul ceramic este varianta moderna a clasicului aparat.

Aparatul safir

Aparatul din safir are proprietatea de a se fixa prin bracketi transparenti, ceea ce il face invizibil. Pretul sau este mai ridicat fata de aparatele obisnuite, datorita acestui aspect. 

Aparatul lingual / incognito

Varianta incognito a aparatelor dentare este aparatul lingual. Acesta se aplica pe partea din spate a danturii, pentru ca pacienti sa zambeasca plini de incredere in sine. Tehnologia moderna permite o buna fixare si totodata o estetica placuta a danturii. 

Clear Aligner

Clear Aligner face posibila alinierea dintilor prin aplicarea unei forte constante si controlate, fara a fi nevoie de bracket-uri si sarme. Este foarte eficient si nu se observa, avand forma unui mulaj transparent care se aplica peste arcada dentara.

Aparat mobil

Special destinat copiilor intre 6 si 12 ani, un aparat dentar mobil se poate purta atat pe parcursul zilei, cat si pe parcursul noptii. Dupa ce se depaseste aceasta varsta, aparatul nu mai este eficient. 

Trainer pentru copii

Supranumit si corector de obiceiuri vicioase, trainerul este un fel de gutiera moale, usor de purtat, care nu creeaza disconfort. Face parte din tratamentul ortodontic interceptiv. Folosirea sa demonstreaza rezultate excelente chiar si dupa perioade mici de utilizare.

Aparat dentar Timisoara

Posibilitate plată în rate

La iSmile Dental nu trebuie să-ți faci griji în privința plății. Acum ai posibilitate de plată în rate.

Aparat dentar Timisoara

iSmile Dental – Cel mai estetic aparat dentar Timisoara

Intampina-ti noul zambet cu bratele deschise! Fata de alte clinici, iSmile Dental beneficiaza de ajutorul constant al unui ortodont expert recunoscut pentru faptul ca lucreaza rapid si eficient. Indiferent care dintre urmatoarele aparatele dentare il va aplica, vei scapa usor si fara stres de dintii strambi si iti vei recapata increderea de sine. 

Aparat dentar Timisoara fixat cu lejeritate de expertul nostru

Tipurile de aparat dentar disponibile la iSmile Dental sunt:

  • Aparat dentar metalic
  • Aparat dentar ceramic
  • Aparat dentar safir
  • Aparat dentar lingual / incognito
  • Aparat dentar Clear Aligner
  • Aparat dentar mobil
  • Trainer pentru copii

Urmărește-ne și pe paginile de Social Media: Facebook și Instagram.