implant dentar timisoara

Implant Dentar

Cand vorbim despre necesitatea unui implant dentar, pornim de la o problema care afecteaza atat estetica fetei, cat si functionalitatea intregii guri. Lipsa chiar si a unui singur dinte poate provoca neplaceri directe pentru intregul organism uman si indirecte pentru stima de sine.

IMPLANTURI DENTARE TIMISOARA

Redobândește-ți stima de sine.

Satisfacția pacientului ce părăsește clinica noastră este țelul comun care a unit toți membrii echipei iSmile Dental. De aceea, prin minuțiozitate deosebită, planificare atentă a fiecărei mișcări și exigența execuției, ne dedicăm unui rezultat fericit.
De aceea, calitatea muncii și a rezultatului determină și justifică întotdeauna prețul.

01

Beneficiile tale

– Procedura nu este dureroasa si are rezultate favorabile
– Iti reda complet starea de confort si increderea in tine
– Rezultatele sunt durabile si usor de mentinut
– Asigura protectia dintilor invecinati si estetica generala
– Iti permite sa mesteci usor si corect
– Reda functia fonetica a danturii

02

Cu ce te ajută?

– Dinții tăi vor arăta în sfârșit ca în reclame.
– Nu îți este frică de intervenție, iar anestezia se face fără ac.
– Ai siguranța unui rezultat de calitate și de durată.
– Te bucuri de un bun raport calitate/preț la implanturi dentare.
– Ești tratat cu materiale de cea mai bună calitate care justifică prețul unui implant dentar.

Implanturi Dentare

Implantul clasic

Implantul este o piesa din titan pur, cu o forma similara unui surub, care inlocuieste radacina unui dinte pierdut prin insertia acestuia in os, acolo unde unul sau mai multi dinti naturali lipsesc.

Implantarea imediată

O versiune mai eficienta ca durata pentru implant este insertia imediata, care elimina timpul de asteptare intre prima sedinta de extractie si implantarea efectiva. Astfel, lucrarea poate fi realizata intr-o singura sedinta.

Supraprotezare pe miniimplanturi (capse)

O procedura revolutionara care vizeaza strict pacientii complet edentati, miniimplanturile sunt corpuri de mici dimensiuni ce se fixeaza intr-o cantitate insuficienta de os. Acestea fac posibila inserarea imediata a protezei, impiedicand balansul.

Fast and fixed system

Aceasta metoda revolutionara se adreseaza pacientilor carora le lipsesc toti dintii de pe una ori ambele arcade si presupune inserarea nedureroasă a implanturilor și realizarea unei danturi provizorie FIXA intra-o singura zi. Toate procedurile de extractie, implantare și protezare imediata cu dinti se realizeaza in 24 H.

Bonturi de titan

Bontul este suportul pe care se fixeaza dintele nou. Impreuna cu implantul, datorita proprietatilor excelente ale titanului, acestea formeaza corp comun prin sudura la rece. Pot fi folosite pentru orice tip de restaurare pe implanturi.

Bonturi de zirconiu

Ca o solutie pentru a ascunde mai bine scheletul implantului, bonturile de zirconiu permit imbunatatirea esteticii lucrarii, astfel incat sa permita o culoare mai deschisa a dintilor, fara ca acest lucru sa afectateze rezistenta sau calitatea lucrarii.

Os artificial

La unii pacienti poate aparea resorbtia osoasa, iar atunci, pentru a putea insera un implant, este nevoie de augmentare. Se poate realiza intr-o singura sedinta ori in etape, depinzand de starea de sanatate a pacientului, urmand cateva luni de integrare.

IMPLANTURI DENTARE TIMISOARA

Posibilitate plată în rate

La iSmile Dental nu trebuie să-ți faci griji în privința plății. Acum ai posibilitate de plată în rate.

iSmile Dental – solutia perfecta cand implant dentar Timisoara e tot ce iti doresti

Cand alegi iSmile Dental pentru implant dentar, alegi o echipa de tineri profesionisti pregatita sa iti redea atat echilibrul fizic, cat si pe cel de ordin emotional, generat de neplacerea de a avea o dantura incompleta. Satisfactia pacientului ce paraseste clinica noastra este telul comun care ne uneste echipa. Rezultatele sigure si rapide reprezinta garantia noastra. Operatiile sunt executate cu minutiozitate deosebita, planificare atenta a fiecarei miscari si exigenta a executiei.

Avantaje pentru implant dentar iSmile Dental?

  • Cel mai bun cost pentru implant dentar Timisoara
  • Anestezie fara ac, procedura fara durere 
  • Rezultat satisfacator si de durata
  • Materiale de cea mai buna calitate

Implant dentar Timisoara sigur si eficient

Cand vine vorba de implant dentar Timisoara, calitatea rezultatului e determinata si justificata intotdeauna prin dedicarea de care medicii nostri stomatologi dau dovada. Dincolo de asta, la iSmile Dental lucram cu tehnologii de ultima generatie care permit sa realizam interventii chirurgicale complexe, ori sa lucram cu sisteme de tipul SKY Fast&Fixed de la Bredent. Ce inseamna asta? Faptul ca poti avea dinti ficsi in 24 de ore chiar si in cazurile in care edentatia este completa pe una sau chiar ambele arcade.

Urmărește-ne și pe paginile de Social Media: Facebook și Instagram.

implant dentar timisoara