implant dentar timisoara

Implant Dentar

Cand vorbim despre necesitatea unui implant dentar, pornim de la o problema care afecteaza atat estetica fetei, cat si functionalitatea intregii guri. Lipsa chiar si a unui singur dinte are poate provoca neplaceri directe pentru intregul organism uman si indirecte pentru stima de sine.

IMPLANTURI DENTARE TIMISOARA

Redobândește-ți stima de sine.

Satisfacția pacientului care părăsește clinica noastră este țelul comun care a unit toți membrii echipei iSmile Dental. De aceea, prin minuțiozitate deosebită, planificare atentă a fiecărei mișcări care urmează și exigența execuției, ne dedicăm unui rezultat fericit.
De aceea, calitatea muncii și a rezultatului determină și justifică întotdeauna prețul.

Implanturi Dentare

IMPLANTURI DENTARE TIMISOARA

Posibilitate plată în rate

La iSmile Dental nu trebuie să-ți faci griji în privința plății. Acum ai posibilitate de plată în rate.

iSmile Dental – solutia perfecta cand implant dentar Timisoara e tot ce iti doresti

Cand alegi iSmile Dental pentru implant dentar, alegi o echipa de tineri profesionisti pregatita sa iti redea atat echilibrul fizic, cat si pe cel de ordin emotional, generat de neplacerea de a avea o dantura incompleta. Satisfactia pacientului care paraseste clinica noastra este telul comun care ne uneste echipa. Rezultatele sigure si rapide reprezinta garantia noastra. Operatiile sunt executate cu minutiozitate deosebita, planificare atenta a fiecarei miscari care urmeaza si exigenta a executiei.

Avantaje pentru implant dentar iSmile Dental?

  • Cel mai bun cost pentru implant dentar Timisoara
  • Anestezie fara ac, procedura fara durere 
  • Rezultat satisfacator si de durata
  • Materiale de cea mai buna calitate

Implant dentar Timisoara sigur si eficient

Cand vine vorba de implant dentar Timisoara, calitatea rezultatului e determinata si justificata intotdeauna prin dedicarea de care medicii nostri stomatologi dau dovada. Dincolo de asta, la iSmile Dental lucram cu tehnologii de ultima generatie care permit sa realizam intervenii chirurgicale complexe, ori sa lucram cu sisteme de tipul SKY Fast&Fixed de la Bredent. Ce inseamna asta? Faptul ca poti avea dinti ficsi in 24 de ore chiar si in cazurile in care edentatia este completa pe una sau chiar ambele arcade.

Urmărește-ne și pe paginile de Social Media: Facebook și Instagram.

implant dentar timisoara