dinti perfecti zambet perfect estetica dentara timisoara la cabinet stomatologic ismiledental timisoara

Estetica dentară Timișoara. Tot ce trebuie să știi despre zâmbetul de Hollywood

Un zâmbet perfect poate lumina o încăpere și poate fi cel mai frumos accesoriu care se asortează la absolut orice ținută. De asemenea, este primul lucru pe care oamenii îl remarcă. Ce facem însă dacă timpul, alimentele sau fumatul și-au pus amprenta pe dantură și vedem zâmbetul de Hollywood numai în filme?

Soluții profesionale de estetică dentară Timișoara

Stomatologia acordă o atenție deosebită sănătății dentare, însă aspectul dinților este la fel de important. Știm că, indiferent de ocazie, cel mai de preț lucru pe care îl poți avea este un zâmbet minunat, astfel că, atunci când genetica și timpul nu sunt de partea noastră, găsim soluții prin serviciile de estetică dentară Timișoara. Când dantura este una sănătoasă, dar aspectul ne creează disconfort, impactul psihologic pe termen lung poate fi dăunător. Să nu uităm momentele în care ne-am ascuns dinții zâmbind cu gura închisă în loc să râdem din tot sufletul.

În Clinica Ismile Dental, avem mereu soluții pentru a evita astfel de neplăceri, prin serviciile de estetică dentară Timișoara:

  • corecția liniei gingiilor
  • albire profesională
  • fațete dentare
  • bijuterii dentare

Ce presupun intervențiile?

Chirurgia dentară în scop estetic poate părea dureroasă, însă tehnicile avansate din medicina dentară de astăzi ne permit micro intervenții chirurgicale la nivelul gingiei cu vindecare rapidă, alături de alte proceduri – toate pentru un zâmbet pe care să îl poți purta cu mândrie.

Corecția liniei gingivale presupune îndepărtarea unei mici porțiuni din gingie care cauzează aspectul inestetic. Printr-o procedură minim invazivă, atât zâmbetul cât și întregul aspect al feței poate fi schimbat în bine. Mai mult, o astfel de procedură poate preveni și afecțiuni gingivale grave la care poți fi predispus datorită factorilor interni, externi și chiar ereditari în multe cazuri.

Albirea profesională a dinților devine o procedură necesară atunci când, în viteza stilului modern de viață, nu ținem cont mereu de alimentație. Sucurile acidulate, citricele, consumul de cafea și fumatul sunt factori care afectează culoarea dinților naturali. Aici poate interveni estetica dentară Timișoara, prin albirea profesională a danturii. Efectul acesteia poate dura până la cinci ani, iar dantura poate fi și cu trei nuanțe mai albă.

Fațetele dentare reprezintă soluția pentru dinți perfecți. Dacă suprafața dinților este una compromisă prin ciobiri  ori fisuri sau carii, iar aspectul lor nu este unul dorit, fațetele pot fi soluția pentru surâsul mult râvnit. Acestea sunt realizate în laborator și apoi aplicate pe suprafața dintelui, îmbunătățind astfel nu doar estetica dentară Timișoara, ci și problemele de funcționalitate ale unor dinți, cum este cazul celor care au fost ciobiți sau sunt înclinați.

Bijuteriile dentare rămân populare și în secolul vitezei, în special pentru cei care vor să își accentueze zâmbetul impecabil cu o bijuterie, iar asta cu sau fără alte intervenții din sfera esteticii dentare. Dintele nu este afectat în niciun fel de aplicarea unei mici bijuterii, iar structura acestuia rămâne intactă după aplicarea unei pietrciele decorative. Efectul este imediat.

Când putem apela la servicii de estetică dentară Timișoara?

Putem discuta despre proceduri de estetică dentară atunci când dantura este sănătoasă, dar are un aspect care nu ne avantajează. Multe dintre procedurile de estetică dentară Timișoara au ca scop și îmbunătățirea danturii, nu doar a aspectului acesteia, astfel că aceste proceduri pot fi recomandate și pentru a adăuga un plus de valoare calității dinților și a longevității acestora.

Desigur, multe dintre aceste proceduri presupun ca dantura să fie una sănătoasă din punct de vedere medical. În cazul albirii profesionale, aceasta poate fi realizată strict pe dinții naturali, în timp ce bijuteriile dentare ies în evidență cel mai bine atunci când sunt aplicate corect, în urma unei proceduri de albire profesională efectuată în prealabil.Indiferent de motivele pentru care optezi pentru una sau mai multe dintre procedurile enumerate aici, medicul stomatolog este cel care te poate îndruma înspre decizia corectă, care se potrivește cel mai bine pentru cazul particular pe care îl ai. Poți programa o consultație cu unul dintre specialiștii iSmile Dental și poți consulta lista noastră de prețuri AICI. Te asteptam si pe pagina noastra de Facebook sau Instagram.

femeie cu zambet perfect prin estetica dentara timisoara la cabinet stomatologic ismiledental timisoara