fbpx

Termeni și condiții

TERMENI SI CONDITII

Folosirea, incluzand vizitarea pe site-ul ismiledental.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare:

Drepturile de autor

Continutul acestui site (texte, imagini, animatii, elemente de webdesign si programare) sunt proprietatea ismiledental.ro si a furnizorilor sai. Orice tentativa de a copia, de a modifica sau sterge continutul site-ului fara a avea accesul sau permisiunea administratorilor va fi pedepsita conform legii in vigoare.

Confidentialitate

ismiledental.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Puteti vizita pagina magazinul nostru virtual fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra. ismiledental.ro si ismiledental.ro se angajeazã sã nu transmitã datele personale ale utilizatorilor site-ului cãtre terti si sã le foloseascã numai în scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. ismiledental.ro si ismiledental.ro nu încurajeazã SPAM-ul, nu furnizeazã adresa dumneavoastrã de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferã, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgã adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseazã paginile acestui site, fãrã acordul dumneavoastrã explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul ismiledental.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a ismiledental.ro

Declinarea responsabilitatii

Ne straduim sa mentinem informatiile si preturile actualizate. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri cauzate din aparitia unor inexactitati sau fata de eventualele modificari de preturi a serviciilor noastre. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in pana la data afisata pe site. Compania ismiledental.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Litigii

Orice litigiu aparut intre dumneavoastra (Clienti) si noi (Societate) se va solutiona pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata de pe langa Tribunalul Timisoara.

Meniu
Sari la bara de unelte