Implant dentar la iSmile Dental: Ghid complet pentru dantură perfectă 

Descoperă totul despre ce este un implant dentar. Montare, beneficii și îngrijire pentru un zâmbet natural și sănătos.

Îți dorești să zâmbești din nou fără să-ți faci griji cu privire la aspectul sau funcționalitatea dinților tăi? Implantul dentar este soluția modernă și eficientă pentru a obține un zâmbet perfect și de lungă durată, iar Echipa de specialiști de la iSmile Dental este pregătită să te ghideze în tot procesul de redobândire a danturii tale de vis!

Ce este un implant dentar? 

Un implant dentar reprezintă o piesă din titan, care este inserată chirurgical în osul dintelui pentru a înlocui un dinte lipsă. Acesta este integrat în osul maxilar sau mandibular, împreună cu o coroană dentară personalizată, care imită aspectul și funcționalitatea unui dinte natural. Există mai multe tipuri de implanturi dentare disponibile pe piață: 

  • Implanturi dentare clasice
  • Implanturi dentare zigomatice 
  • Mini-implanturi dentare 
  • Implanturi dentare cu implantare imediată în 24H

Beneficiile implanturilor dentare de la iSmile Dental

Implanturile dentare nu doar îți redau zâmbetul, ci îți restabilesc și încrederea în sine. Procedura decurge fără durere, datorită anesteziei fără ac, și asigură rezultate pe termen lung, îmbunătățind în același timp funcționalitatea masticatorie și aspectul estetic al zâmbetului. Este aproape imposibil de diferențiat implantul dentar de dinții naturali. La iSmile Dent, te bucuri de un tratament stomatologic de calitate, susținut de materiale premium, biocompatibile și durabile, și de un raport calitate-preț excelent, eliminând riscul asociat cu materialele de calitate inferioară.

Cum decurge un tratament cu implant dentar?

Procesul de inserare a unui implant dentar începe cu o consultație inițială, în care medicul specialist va evalua situația osului și va crea un plan de tratament personalizat. Este important să te asiguri că medicul implantolog are experiență vastă și este bine pregătit în tehnicile moderne de implantologie.

După evaluare, implantul dentar este plasat chirurgical în osul maxilar sau mandibular. În primele 7-10 zile de la plasarea implantului, este crucial să se evite consumul de alimente tari, pentru a nu compromite vindecarea osului și a implantului.

 În cazul implanturilor tradiționale, urmează o perioadă de vindecare și integrare a implantului cu osul, care poate dura între 3 și 6 luni, în funcție de tipul de implant folosit. Odată ce osul s-a vindecat complet, se trece la etapa de restaurare dentară. Aici opțiunile sunt: coroana individuală, punte dentară care înlocuiește mai mulți dinți sau proteza totală. Medicul stomatolog va oferi toată îndrumarea necesară pacientului în această alegere importantă, în urma unei evaluări detaliate.

Pentru cei care doresc rezultate rapide, oferim și opțiunea de  implanturi dentare in 24 ore, pentru a satisface nevoile fiecărui pacient., Acestea permit montarea coroanei provizorii în aceeași zi cu plasarea implantului, reducând astfel timpul de așteptare.

Cât durează tratamentul de implantarea dentară?

Durata tratamentului cu implant dentar poate varia în funcție de complexitatea cazului și de timpul necesar pentru vindecarea osului. În general, de la momentul plasării implantului până la montarea finală a coroanei dentare poate trece între câteva luni și un an. Cu toate acestea, odată ce implantul este montat și coroana dentară fixată, acesta poate dura o viață întreagă cu o îngrijire adecvată,

Ce trebuie făcut după inserarea implantului dentar?

După inserarea implantului dentar, este esențial să urmezi o rutină de igienă orală riguroasă. Aceasta include periajul de cel puțin două ori pe zi, folosirea aței dentare, a apei de gură și a dușului bucal. Este important să faci vizite regulate la stomatolog pentru curățări profesionale și verificări periodice ale implanturilor. Evitarea obiceiurilor dăunătoare, cum ar fi fumatul sau consumul excesiv de alimente dure, poate prelungi durata de viață a implanturilor.   

De ce să alegi tratamentul cu implant dentar de la iSmile Dental?

Orice situație a pacienților noștri este unică și ne asigurăm că fiecare tratament este personalizat în funcție de nevoile individuale. Cu o echipă de specialiști bine pregătiți și o abordare individualizată, promitem cea mai înaltă calitate în îngrijirea dentară.

Mulți dintre pacienții noștri și-au recuperat încrederea și funcționalitatea orală completă. Cazurile de succes și feedback-ul pozitiv subliniază excelența tratamentelor iSmile Dent

Programează-te acum pentru o consultație și află cum te putem ajuta să obții zâmbetul pe care îl dorești cu ajutorul serviciilor stomatologice de cea mai înaltă calitate!

Ai mai multe întrebări? Contactează-ne la: 0754205557

Află mai multe despre noi și de pe paginile noastre de Facebook și Instagram!