Stomatologie Pediatrică

În centrul atenției noastre se află și conștientizarea timpurie a copiilor cu privire la sănătatea lor orală. Este datoria noastră să-i educăm pe cei mici și să-i ghidăm prin tot procesul igienei orale adecvate.

La iSmile, micii pacienți învață tehnicile corecte de periaj și află cât de important este să meargă periodic la dentist. Dar poate cea mai importantă lecție pe care o învață un copil în clinica noastră este că nu trebuie să-i fie frică.

Nu orice medic este pregătit să practice stomatologia pediatrică. Este nevoie de răbdare și un al 6-lea simț pentru o comunicare pe limba micuților pacienți. Pentru sănătatea lor, copiii trebuie să se obișnuiască de mici cu vizitele regulate la medic și la dentist și este prioritatea noastră să îi familiarizăm.

Pe placul celor mici

Prin mijloace amuzante, colorate și nedureroase le venim de hac problemelor dentare

Tot ce are nevoie cel mic pentru un zâmbet sănătos

Plombă sau aparat dentar? Orice problemă a copiilor se rezolvă cu mare grijă și complet fără dureri în cabinetul special amenajat de stomatologie pediatrică.

În ambientul prietenos creat pentru copii, băiețelul sau fetița e pe mâini bune. Iar dacă cel mic se teme de consultație mai mult decât ar trebui, fii liniștit, îl facem să zâmbească.

CONTACT

Adresa: Str. Andrei Șaguna, Nr.3 Timișoara, Romania
Email: contact@ismiledental.ro
Orar: Luni-Vineri, 09:00-20:00
Recepție: 0754 205 557
Chirurgie: 0737 530 570

Un zâmbet mai sănătos
la un click distanță

Copyright © 2020 iSmile Dental
Digital Marketing by Kemo Advertising

Vrem să-ți asigurăm cea mai bună experiență de navigare pe website-ul nostru. Esti de acord cu utilizarea de cookie-uri?