Stomatologie generală

Atunci când ai nevoie de un tratament, este important fiecare pas pe care îl faci. Mai ales primul. Punem accent pe relația noastră medic-pacient, încă de la început. Pentru soluții de succes și de lungă durată, analizăm temeinic fișa ta medicală și creăm un design personalizat al tratamentului, potrivit fiecărui pacient, copil sau adult.

Nu există tratament prea simplu sau prea complicat.

Există pacienți cu nevoi individuale, care au nevoie, în egală măsură, de atenția noastră.

Stomatologie Generală

l Obturații (plombe)

Fiecare medic stomatolog își dorește ca obturațiile să fie cele mai mari probleme ale pacienților, fiind rapid și ușor de realizat ca manoperă și afectând cel mai puțin starea sănătății orale. Reprezintă reparația lipsei substanței din structura dintelui.l Tratamente endodontice (tratamente dentare)

Tratamentul endodontic este o succesiune de proceduri terapeutice, având scopul de a elimina infecția de la nivelul pulpei dentare și protejarea zonelor decontaminate de alte agresiuni microbiene, determinate în cea mai mare parte de cariile netratate.l Detartraj

Detartrajul este o procedură stomatologică neinvazivă, care trebuie repetată periodic, prin care se îndepărtează placa bacteriană și depozitele de tartru de pe dinți, lăsând în urmă suprafețe netede, lustruite și curate.

 

l Airflow

Alternativa neinvazivă a procedurilor tradiționale de albire dentară, air flow-ul este folosit pentru că nu acționează chimic la nivelul suprafeței dentare. Prin interacțiunea microcristalelor de bicarbonat cu smalțul natural al dinților se obține albul dorit.

 

l Reconstrucție cu pivot de fibră de sticlă

Dacă dintele nu poate fi reconstruit printr-o simplă obturație de compozit se apelează la pivoții radiculari. Aceștia ranforsează coroana dintelui, întârind legătura acestuia cu rădăcina sa, pentru a asigura funcționalitatea corectă și îndelungată.

 

l Proteze

Protezele dentare parțiale sau totale pot reprezenta o alternativă în tratamentul edențațiilor (lipsa unuia, mai multor sau a tuturor dinților), în cazul în care, din diverse motive, lucrările pe implanturi sau punțile fixe nu pot fi executate.

 

l Lucrări dentare

Proteză dentară scheletată || Proteză dentară elastică || Coroană dentară || Gutieră

CONTACT

Adresa: Str. Andrei Șaguna, Nr.3 Timișoara, Romania
Email: contact@ismiledental.ro
Orar: Luni-Vineri, 09:00-20:00
Recepție: 0754 205 557
Chirurgie: 0737 530 570

Un zâmbet mai sănătos
la un click distanță

Copyright © 2020 iSmile Dental
Digital Marketing by Kemo Advertising

Vrem să-ți asigurăm cea mai bună experiență de navigare pe website-ul nostru. Esti de acord cu utilizarea de cookie-uri?