Stomatologie pediatrica

Stomatologie pediatrica

Prioritatea noastră principală este aceea de a arata copiilor calea cea bună spre o igienă orală adecvată. Ne educăm pacienții noștri cu privire la tehnicile precise de periere și ii ajutam sa inteleaga  importanța controalelor dentare de rutină. Credem că educația timpurie pregătește copiii pentru a avea dinti sanatosi pentru toata viata!

Stomatologia pentru copii nu are proceduri stomatologice atat de dierite de cele pentru adulti, insa nu orice doctor stomatolog practica stomatologia pentru copii, deorece este nevoie de foarte multa rabdare si de comunicare in relatia cu micutul pacient. Obisnuirea copilului cu medicul dentist trebuie inceputa cat mai devreme.

Fie ca aveti nevoie de o plomba, albire dentara, detartraj, aparat ortodontic, implant dentar, fatete dentare, proteze dentare, coroane de portelan / ceramica / zirconiu, chirurgie orala sau servicii pentru copiii dumneavoastra, noi va putem ajuta cu siguranta. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare pe care o aveti sau sa va faceti o PROGRAMARE la clinica stomatologica iSmile Dental.

Suna acum
Meniu