Proteze dentare

Proteze dentare TImișoara

Oferim pacienților soluția revoluționară de proteza fixă provizorie pe implanturi în doar 24 de ore, folosind tehnici avansate și implanturi speciale, cum ar fi Bredent-Fast Fixed. Astfel, pacienții cu edentație totală pot beneficia de dinți fixi într-o singură zi!

Proteze Dentare: Tipuri, Avantaje și Opțiuni Moderne

Întâmpină-ți noul zâmbet cu brațele deschise.

Dantura îți este recunoscătoare atunci când ai grijă de ea și te răsplătește înzecit.

Protezele totale acrilice

De multe ori, pacienții se plâng că acestea sunt incomode și dificil de purtat. Problema principală este că se sprijină majoritar pe câmpul gingival, lipsindu-le de retenție suplimentară. Asta cauzează un balans, reducând eficiența masticatorie.

Impactul protezelor totale asupra gustului

La protezele superioare, palatul este acoperit complet, ceea ce limitează capacitatea pacientului de a simți gustul, temperatura și textura alimentelor – scăzând astfel calitatea vieții.

Protezele pe miniimplanturi cu capse

O soluție modernă și confortabilă. Aceste miniimplanturi sunt mai mici, având un vârf special pentru conectare. Sunt ideale pentru pacienții cu os insuficient pentru proteza fixă tradițională. Avantajul major? Stabilitatea și confortul – protezele nu au balans, iar cele superioare sunt decupate, permitând pacientului să savureze mâncarea fără restricții.

Protezele fixe pe implanturi

Lucrări permanente care, după o etapă inițială de provizorii, devin definitive. Acestea includ un schelet metalic pentru durabilitate, cu dinți meticulos construiți de către tehnicieni. Aspectul natural este asigurat de gingia stratificată.

Proteze Dentare În rate

Posibilitate plată în rate

La iSmile Dental nu trebuie să-ți faci griji în privința plății. Acum ai posibilitate de plată în rate.

Proteze dentare timisoara

iSmile Dental – Cea mai rapidă soluție pentru proteze dentare

Întâmpină-ți noul zâmbet cu brațele deschise! Oferim pacienților soluția revoluționară de proteza fixă provizorie pe implanturi în doar 24 de ore, folosind tehnici avansate și implanturi speciale, cum ar fi Bredent-Fast Fixed

Urmărește-ne și pe paginile de Social Media: Facebook și Instagram.