Implanturi Dentare

Atunci când un dinte lipsește, nu este afectat doar aspectul feței, ci și funcționalitatea întregii guri și chiar a organismului. Împreună cu o anatomie din care lipsește ceva, de la fiecare pacient mai pleacă încă un sentiment important: stima de sine.

Satisfacția pacientului care părăsește clinica noastră este țelul comun care a unit toți membrii echipei iSmile Dental. De aceea, prin minuțiozitate deosebită, planificare atentă a fiecărei mișcări care urmează și exigența execuției, ne dedicăm unui rezultat fericit.

De aceea, calitatea muncii și a rezultatului determină și justifică întotdeauna prețul.

Redobândește-ți stima de sine.

Un final fericit pleacă întotdauna de la o decizie curajoasă.

De ce sunt importante implanturile?

Beneficiile tale

➝ Nu este dureros
➝ Îți redă starea de confort și încrederea în tine
➝ Dă rezultate durabile, estetice și ușor de menținut
➝ Nu este o intervenție complicată
➝ Asigură protecția dinților învecinați
➝ Oferă funcționalitate corectă a dinților
➝ Îți permite să mesteci ușor și corect
➝ Permite accesul instrumentelor pentru o igienizare corectă

Cu ce te ajută?

➝ Dinții tăi vor arăta în sfârșit ca în reclame
➝ Nu îți este frică de intervenție, iar anestezia se face fără ac
➝ Ai siguranța unui rezultat de calitate și de durată
➝ Te bucuri de un bun raport calitate/preț la implanturi dentare
➝ Ești tratat cu materiale de cea mai bună calitate care justifică prețul unui implant dentar
➝ Ai cel mai bun cost implanturi dentare din Timișoara

Implanturi Dentare

l Implantul clasic

Implantul este o piesă din titan pur, cu o formă similară unui șurub, care înlocuiește rădăcina unui dinte pierdut prin inserția în osul maxilar, acolo unde unul sau mai mulți dinți naturali lipsesc.l Implantarea imediată

O versiune mai eficientă ca timp pentru implant este inserția imediată, care elimină timpul de așteptare între prima ședință de extracție și implantarea efectivă. Astfel, lucrarea este realizată într-o singură zi.l Supraprotezare pe miniimplanturi (capse)

O procedură revoluționară care vizează strict pacienții complet edentați, miniimplanturile sunt corpuri de mici dimensiuni ce se fixează într-o cantitate insuficientă de os. Acestea fac posibilă inserarea imediată a protezei, împiedicând balansul.

 

l Fast and fixed system

Această metodă revoluționară se adresează pacienților cărora le lipsesc toți dinții și presupune inserarea nedureroasă a implanturilor și aplicarea protezei dentare într-o singură zi. Procedurile de extracție, implantare și protezare provizorie imediată se pot face chiar și în 24 de ore.

 

l Bonturi de titan

Bontul este suportul pe care se fixează dintele nou. Împreună cu implantul, datorită proprietăților excelente ale titanului, acestea formează corp comun prin sudură la rece. Pot fi folosite pentru orice tip de restaurare pe implanturi.

 

l Bonturi de zirconiu

Ca o soluție pentru a ascunde mai bine scheletul implantului, bonturile de zirconiu permit îmbunătățirea esteticii lucrării, astfel încât să permită o culoare mai deschisă a dinților, fără ca acest lucru să afectateze rezistența sau calitatea lucrării.

 

l Os artificial

La unii pacienți poate apărea resorbția osoasă, iar atunci, pentru a putea insera un implant, este nevoie de augmentare. Se poate realiza într-o singură ședință ori în etape, depinzând de starea de sănătate a pacientului, urmând câteva luni de integrare.

 

l Terapie cu celule stem PRP

Plasmoliftingul este răspunsul cercetărilor în domeniul geneticii, care se folosește cu succes și în stomatologie. Prin recoltarea de celule din sângele pacientului și injectarea lor acolo unde este nevoie, se obține regenerarea țesutului pentru a putea apoi insera implanturi.

CONTACT

Adresa: Str. Andrei Șaguna, Nr.3 Timișoara, Romania
Email: contact@ismiledental.ro
Orar: Luni-Vineri, 09:00-20:00
Recepție: 0754 205 557
Chirurgie: 0737 530 570

Un zâmbet mai sănătos
la un click distanță

Copyright © 2020 iSmile Dental
Digital Marketing by Kemo Advertising

Vrem să-ți asigurăm cea mai bună experiență de navigare pe website-ul nostru. Esti de acord cu utilizarea de cookie-uri?