fbpx

Cât costă un implant dentar
și ce determină prețul unui implant?

Atunci când un dinte lipsește, nu este afectat doar aspectul feței, ci și funcționalitatea întregii guri și chiar a organismului. Împreună cu o anatomie din care lipsește ceva, de la fiecare pacient mai pleacă încă un sentiment important: stima de sine.

Satisfacția pacientului care părăsește clinica noastră este țelul comun care a unit toți membrii echipei iSmile Dental. De aceea, prin minuțiozitate deosebită, planificare atentă a fiecărei mișcări care urmează și exigența execuției, ne dedicăm unui rezultat fericit.

De aceea, calitatea muncii și a rezultatului determină și justifică întotdeauna prețul.

Redobândește-ți stima de sine.

Un final fericit pleacă întotdauna de la o decizie curajoasă.

PROGRAMEAZĂ-TE

Implantul clasic

Implantul este o piesă din titan pur, cu o formă similară unui șurub, care înlocuiește rădăcina unui dinte pierdut prin inserția în osul maxilar, acolo unde unul sau mai mulți dinți naturali lipsesc.

 

Implantarea imediată

O versiune mai eficientă ca timp pentru implant este inserția imediată, care elimină timpul de așteptare între prima ședință de extracție și implantarea efectivă. Astfel, lucrarea este realizată într-o singură zi.

 

Supraprotezare pe miniimplanturi (capse)

O procedură revoluționară care vizează strict pacienții complet edentați, miniimplanturile sunt corpuri de mici dimensiuni ce se fixează într-o cantitate insuficientă de os. Acestea fac posibilă inserarea imediată a protezei, împiedicând balansul.

 

Fast and fixed system

Această metodă revoluționară se adresează pacienților cărora le lipsesc toți dinții și presupune inserarea nedureroasă a implanturilor și aplicarea protezei dentare într-o singură zi. Procedurile de extracție, implantare și protezare provizorie imediată se pot face chiar și în 24 de ore.

 

Bonturi de titan

Bontul este suportul pe care se fixează dintele nou. Împreună cu implantul, datorită proprietăților excelente ale titanului, acestea formează corp comun prin sudură la rece. Pot fi folosite pentru orice tip de restaurare pe implanturi.

 

Bonturi de zirconiu

Ca o soluție pentru a ascunde mai bine scheletul implantului, bonturile de zirconiu permit îmbunătățirea esteticii lucrării, astfel încât să permită o culoare mai deschisă a dinților, fără ca acest lucru să afectateze rezistența sau calitatea lucrării.

 

Os artificial

La unii pacienți poate apărea resorbția osoasă, iar atunci, pentru a putea insera un implant, este nevoie de augmentare. Se poate realiza într-o singură ședință ori în etape, depinzând de starea de sănătate a pacientului, urmând câteva luni de integrare.

 

Terapie cu celule stem PRP

Plasmoliftingul este răspunsul cercetărilor în domeniul geneticii, care se folosește cu succes și în stomatologie. Prin recoltarea de celule din sângele pacientului și injectarea lor acolo unde este nevoie, se obține regenerarea țesutului pentru a putea apoi insera implanturi.

 

 

Ce beneficii ai dacă îți faci un implant dentar?

Nu este dureros

Îți redă starea de confort și încrederea în tine

Dă rezultate durabile, estetice și ușor de menținut

Nu este o intervenție complicată

Asigură protecția dinților învecinați

Oferă funcționalitate corectă a dinților

Îți permite să mesteci ușor și corect

Permite accesul instrumentelor pentru o igienizare corectă

Cum te ajută un implant dentar?

Dinții tăi vor arăta în sfârșit ca în reclame

Nu îți este frică de intervenție, iar anestezia se face fără ac

Poți opta pentru implanturi MegaGen rapide sau implanturi premium

Ai siguranța unui rezultat de calitate și de durată

Nu mai faci alte drumuri suplimentare

Te bucuri de un bun raport calitate/preț la implanturi dentare

Ești tratat cu materiale de cea mai bună calitate care justifică prețul unui implant dentar

Ai cel mai bun cost implanturi dentare din Timișoara

Chirurgie ghidată

 

Tehnica de implantare ghidată digital este alternativa superioară tehnicii tradiționale, deoarece, prin aparatură medicală de ultimă generație, permite desfășurarea intervenției cu precizie maximă, îmbunătățind rezultatele estetice și calitatea actului medical. Este cea mai modernă, sigură și puțin traumatică tehnică de chirurgie orală se bazează pe acțiunea ultrasunetelor, prin anse diamantate.

✓ Extracția are loc rapid și lipsit de durere

✓ Nu necesită forță din partea operatorului

✓ Edemul post-operator este mult redus

✓ Vindecarea are loc mult mai rapid

✓ Locul intervenției nu este lezat, ultrasunetele nu lezează gingia

✓ Dispare complet durerea post-operatorie

  • Ce înseamnă un implant dentar?  

Un implant reprezintă singura soluție pentru înlocuirea dinților lipsă, indiferent de motivul pierderii lor. Un implant dentar are o durată de la 10-15, dar, în funcție de starea de sănătate a pacientului, implantul poate funcționa o viață întreagă.

 

  • Din ce este format un implant dentar?  

Un implant complet este format din mai multe componente: implant dentar | bont de vindecare | bont de transfer | bont protetic | coroană dentară
Prețul unui implant dentar este determinat de toate aceste etape și componente.

  • Cât costă un implant dentar?

În clinica noastră, prețul unui implant dentar este în mod normal de 500 €, însă pot exista reduceri ocazionale, în funcție existența unei anumite campanii, ori de lucrarea în sine.

 

  • În câte ședințe se realizează un implant?

Există 3 etape: prima presupune consultația și planificarea intervenției. Apoi, pacientul trebuie să se prezinte la cabinet pentru intervenția chirurgicală de inserare a implantului. Ultima etapă are loc după un timp de vindecare a gingiei și locului operat, care diferă de la pacient la pacient. Apoi urmează ultima ședință – cea de fixare a dintelui pe implant.

 

  • Este dureroasă inserția unui implant? Ce se poate face în acest sens?

Cu ajutorul tehnologiei moderne, operația de implant nu este dureroasă. Există însă și soluții pentru pacienții extrem de anxioși sau care au frică de dentist, cum este anestezia generală. Mai multe detalii se discută cu pacientul când se planifică intervenția.

 

  • Există contraindicații pentru implantul dentar?

Singurele contraindicații care pot interveni sunt legate de alte afecțiuni de care poate suferi pacientul, precum diabetul, osteoporoza ori alte boli care presupun un grad de risc.

 

  • Cum știu dacă sunt eligibil pentru o operație de implant?

Pentru a afla dacă un pacient prezintă anatomia necesară unei inserții de implant corecte, este nevoie de o tomografie computerizată. Astfel, medicul va determina cantitatea de os și ce implant se potrivește acesteia. Există soluții pentru fiecare tip de mandibulă și maxilar, astfel încât fiecare pacient să poată beneficia de o dantură perfect funcțională.

 

  • Ce se poate face dacă nu există os suficient pentru implant?

Osul se poate reconstrui prin diferite metode de adiție osoasă, în funcție de câte implanturi are nevoie pacientul.

 

  • Ce faci dacă ai nevoie de un implant dar nu știi dacă îți permiți?

În cadrul primei consultații se va determina de ce implant e nevoie, iar plata se poate face treptat, în funcție de planul de tratament recomandat de medic.

 

  • Doresc un implant, dar sunt din alt oraș. Ce e de făcut?

Cu ajutorul programului de turism dentar, pacienții pot veni în Timișoara pentru orice tip de tratament în clinica noastră. Fie că sunt din alt oraș ori din altă țară, avem planuri de călătorie, deplasare, cazare, tratament și alte facilități pentru orice tip de nevoi.  

Meniu
Sari la bara de unelte