Estetica dentară

O dantură sănătoasă poate fi considerată doar aceea care oferă toate beneficiile: aspect, funcționalitate și trăinicie. Însă fără oricare dintre acestea, pot apărea probleme care le creează disconfort pacienților noștri. Nu putem accepta altceva decât sănătatea orală perfectă, așa că suntem înarmați cu toate soluțiile.

Prin materiale moderne, rezistente și biocompatibile care imită aproape la perfecție structura dintelui, pacientul își poate recăpăta surâsul și încrederea.

Poți avea o dantură frumoasă, chiar dacă nu te-ai născut cu ea.

Știința are, mai devreme sau mai târziu, soluțiile pentru problemele noastre.

Implanturi Dentare

l Fațetele dentare

Realizate în laboratorul dentar și aplicate pe suprafața dintelui, fațetele îmbunătățesc considerabil aspectul dinților. Fațetele nu contribuie doar la estetica unuia sau mai multor dinți, ci remediază și problemele funcționale ale acestora (înclinație, carii, dinți ciobiți sau sparți).l No prep Lumineers

Lumineers au devenit celebre și din ce în ce mai populare, fiind preferate de vedetele de la Hollywood. Realizate dintr-un material foarte rezistent, se aplică fără a fi necesară șlefuirea dinților în prealabil, iar pe termen lung nu există riscuri ca pacientul să dezvolte sensibilități.l Albire

Adresată pacienților cu puține probleme în zona frontală, albirea se face doar pe dinții naturali, iar efectul depinde de structura acestora. În funcție de stilul alimentar al fiecărui pacient, efectul albirii poate dura între 2 și 5 ani, obținându-se până la 3 nuanțe mai deschise.

 

l Bijuterii dentare

Din ce în ce mai la modă sunt bijuteriile dentare, la care apelează de regulă persoanele cu o dantură deja impecabilă, sau după efectuarea prealabilă a unei lucrări de estetică. Realizată fără a interveni deloc asupra structurii dentare, procedura are efect imediat.

 

l Corecția liniei gingivale

Microchirurgia intervine cu succes în stomatologie prin procedura de îndepărtare a unei porțiuni inestetice din gingie, dând surâsului și chiar chipului un aspect cu totul nou. În plus, intervenția este minim invazivă și are rol în prevenirea unor afecțiuni gingivale grave.

CONTACT

Adresa: Str. Andrei Șaguna, Nr.3 Timișoara, Romania
Email: contact@ismiledental.ro
Orar: Luni-Vineri, 09:00-20:00
Recepție: 0754 205 557
Chirurgie: 0737 530 570

Un zâmbet mai sănătos
la un click distanță

Copyright © 2020 iSmile Dental
Digital Marketing by Kemo Advertising

Vrem să-ți asigurăm cea mai bună experiență de navigare pe website-ul nostru. Esti de acord cu utilizarea de cookie-uri?