Aparate dentare

Un tratament eficient cu rezultate excelente pe termen lung este răspunsul tehnologiei avansate pentru corectarea defectelor estetice și funcționale. Poziția incorectă a dinților este remediată, mușcătura greșită este atenuată și toate problemele care țin de mobilitatea articulației mandibulare și maxilare sunt eliminate complet prin folosirea aparatului dentar.

Întâmpină-ți noul zâmbet cu brațele deschise.

Dantura îți este recunoscătoare atunci când ai grijă de ea și te răsplătește înzecit.

Aparate Dentare

l Aparate metalice

Durabil și foarte popular, aparatul dentar metalic este cel mai accesibil dintre modelele existente. Oferă rezultate excelente indiferent de categoria de vârstă, iar cei mai tineri dintre pacienți, sau copiii, dacă doresc, îl pot personaliza în moduri originale.l Aparate ceramice

La fel de eficient precum un aparat metalic, dar mai ușor de ascuns, datorită culorii identice cu nuanța dinților pacientului, aparatul ceramic este varianta mai modernă a clasicului aparat.l Aparatul safir

Aparatul din safir are proprietatea de a se fixa prin brackets transparenți, ceea ce îl face invizibil. Din acest motiv și prețul său urcă față de aparatele obișnuite.

 

l Aparatul lingual / incognito

Varianta incognito a aparatelor dentare este aparatul lingual. Acesta se aplică pe partea din spate a danturii, pentru ca pacienți să zâmbească plini de încredere în sine. Tehnologia modernă permite o bună fixare și totodată o estetică plăcută a danturii.

 

l Clear Aligner

Clear Aligner face posibilă alinierea dinților prin aplicarea unei forțe constante și controlate, fără a fi nevoie de brackets și sârme. Este foarte eficient și nu se observă, având forma unui mulaj transparent care se aplică peste arcada dentară.

 

l Aparat mobil

Special destinate copiilor între 6 și 12 ani, aparatul mobil se poate purta atât pe parcursul zilei, cât și pe parcursul nopții. După ce se depășește această vârstă, aparatul nu mai este eficient.

 

l Trainer pentru copii

Supranumit și corector de obiceiuri vicioase, trainerul este un fel de gutieră moale, ușor de purtat, care nu creează disconfort, și face parte din tratamentul ortodontic interceptiv. Folosirea sa demonstrează rezultate excelente chiar și după perioade mici de utilizare.

CONTACT

Adresa: Str. Andrei Șaguna, Nr.3 Timișoara, Romania
Email: contact@ismiledental.ro
Orar: Luni-Vineri, 09:00-20:00
Recepție: 0754 205 557
Chirurgie: 0737 530 570

Un zâmbet mai sănătos
la un click distanță

Copyright © 2020 iSmile Dental
Digital Marketing by Kemo Advertising

Vrem să-ți asigurăm cea mai bună experiență de navigare pe website-ul nostru. Esti de acord cu utilizarea de cookie-uri?